Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Pargas sluttning

 

 

Bland olivträdens lundar går en ledsen hund

 

hans ras går ej att utröna

hans ögon berättar om

 

hemlöshet

 

han haltar visst också

litet

 

han söker efter skugga och vilplats.

 

Du kan få han att stanna

för ett skrovmål

 

 

men hans frihet kan du inte stjäla.

 

 

 

 




Fri vers av Maya
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-12-19 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya