Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Lyckan är ibland så nära.
Ibland är den fjärran.
Ibland hos dina kära,
eller är den hos Herran?

Ingen kan bestämma
något om din lycka.
Ingen kan bedömma
vad du kan tycka.

Pengar eller karriär
är ingen garanti.
Bara du vet hur den är,
din lyckas melodi.

Kanske finns den bara
där ödmjukheten bor
och inga onda tankar fara
där förnöjsamheten gror.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-12-19 21:31



Bookmark and Share


    Vindil
Jag tycker att du ska gratulera svärfar som skapat denna skatt. Har läst allihop. Vackert, enkelt, rakt och tänkvärt. Grymt bra.

Visst är det trevligt när Internet kan vara ett medium för att sprida sådant som annars hamnar bortglömt i någon byrå.
2007-01-08

    narcoleptic
jättefin. mysig.
"Ingen kan bestämma
något om din lycka.
Ingen kan bedömma
vad du kan tycka."
fint. & bra.
2006-12-24

  stefan.g
Så härligt skön att läsa.......Tack för läsningen!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus