Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag vet inte älskling - men när du sover älskar jag dej mest

 

jag vet inte vad som händer älskling

med kärleken när den går

eller alla dom blickar - älskling

när dom inte längre

är

 

 jag har så svårt att se dej älskling

när du inte är här - och

jag vet inte älskling

hur du glömde skratten - och

tandblänken i våra leenden älskling

 

fan, när du är här

älskling

och när du sover älskade

 

älskar jag dej mest




Prosa (Prosapoesi) av sol
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-12-26 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sol
sol