Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inte jag


det är svårare att knyta upp en blåknut
än att lösa upp en rosett
och det är därför vi envisas
med att gå runt som blåknutar
när vi skulle kunna vara rosetter
och när någon säger
kom igen nu
kom igen
knyt upp dej själv
säger vi

tänker jag inte göra
det var inte jag
det var inte jag som knöt




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-12-20 01:22



Bookmark and Share


    Josefin Johansson
Jag gillar det!
2007-02-06

  fröken bäckström
du skriver helt jättebra
2007-01-18

  Jewel_x
Åhh! jag blir så förundrad ... dina tankegångar, dina liknelser, de är faschinerande! Så otroligt bra! Tack.
2006-12-25

  Mikael Lövkvist
Vackert, charmigt, och mycket vist.
2006-12-23

  Mangal VIP
Hur bra som helst! Du har din egen stil! Verkligen dunderskön. En väldigt fin liknelse och bra ihopknuten.
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna