Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag orkar snart inte mer. Att ta reda på vad som rör sig inom dig. Kan du inte bara säga, om det är nog du fått av mig?


Vem har nyckeln till ditt hjärtas sal?

Vad är det du gömmer
Är det något jag gjort?
Jag satt en gång på en stol i ditt hjärtas sal
Men nu har du kastat mig utanför dess port.

En gång i tiden
Var jag så värdefull för dig.
Men likgiltigheten är din nya bästa kompis
Jag bara undrar, vad är det kvar av mig?

Jag kände mig så begåvad,
Jag fick betyda något för en stund.
Men nattens mörker kom för fort
Lämnade mig till en sömn utan blund.

Jag har letat och letat
Efter nyckeln som du gömt.
Stängde du ut mig i rädsla
av en sorg du aldrig glömt?




Fri vers av Cammo
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-12-20 15:39



Bookmark and Share


    tjockis
så jewla fint. du beskriver så bra! det känns som delar av mitt liv, i ord. du är underbar :)
2007-06-21

    NovaHI
cammo, den så otroligt bra, jag är riktigt imponerad av hur bra du lyckats med rimmen.
2007-01-05

  Bissen
Smärtsamma rader och känslor fångade på ett vackert vis...
2006-12-23

    Elie
det här var väldigt starkt och lite sorligt skrivet.
jättefint.
2006-12-22

    Bodil Sandberg
Mycket mycket vackert och vemodigt..poetiskt i allra högsta grad!!!
2006-12-21

  Freeman
Oj vad vackert skrivet...sömnen utan blund...nyckeln till ditt hjärtas sal...du är en sann poet!
2006-12-20

  Cris
Jättevackert skrivet och smärtsamt
det är så himla svårt att fatta hur
någon man varit värdefull för
lan behandla en likgiltigt..och man
kanske inte får ngt vettigt svar
2006-12-20

  Lithia
"Jag kände mig så begåvad,
Jag fick betyda något för en stund."

Du betyder alltid.

Allt.
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Cammo