Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt för en stulen kyss,och du hade inte ens en aning





Så rusade vi fram på gatorna åter igen,
snabbare än alla tåg och mer berusade än någonsin förr.

Våra ögon hade fyllts av en bortglömd glädje,
och jag tror vi lyste starkare än nattens alla stjärnor.


Våra läppar spred lyckan,
och våra tungor trodde på evig kärlek.
Vi såg på varandra lika blåögt som förr,
och jag tänkte att jag nog förlorat
ännu ett parti


Men inget spelade någon roll,
för njutningen var för lockande för
att stå emot,

en natt för en stulen kyss,och du hade inte ens en aning
om att det jag gav var en del av det som var,och det jag tog
lämnade jag snart tillbaks,och innan vi visste ordet av skulle
vi vara för gamla ändå
För sorgsna för dom vita rosor som växte ur vackra ord,
en natt för en stulen kyss,och du hade inte en aning
om att jag sparade varje sekund,och det vi offrade var oss själva
för att aldrig ångra det som borde förblivit ogjort

Kanske såg du sanningen hos mig,fast jag gömt mig
bakom dina lögner

Kanske hoppades jag lite för mycket igen,älskade lite för mycket,gav lite för mycket igen.

Men du är värd varje andetag,
även om du målar svart på
blåa tak,
även om du dricker kaffe utan mjölk

Jag fann det jag sökt hos dig inatt,när vi rusade fram på torget
och kysste varje ton med silvertunga,

och jag tror vi båda lärt oss något nytt




Fri vers av änglasjäl
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-22 16:38



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
vackert och finstilt med drömande motiv som sina förgånar..,ja najs som fän!!!
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl