Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul!

God Jul!!

Gott Nytt År!!

Nu är det jul igen
och tomten kommer ner i skorsten!
Där lämnar han klappar,
under granen!
På morgonstund,
öppnar vi,
alla små klappar som ligger,
under våran vackraste gran!

Så vackert *snyft* ;P




Övriga genrer av Twitt
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-12-22 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt