Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nja skrev den bara sådär just nu. men den är väl.... ja jag vet sannerligen inte


geografi= MVG+

jag såg dej där på en bro i london

mitt på den blomstrande ängen utanför paris

undrar
undrar så...
om du såg mej också.

tänk om du svingade dej nerför en hel ocean av musikfiler.




Fri vers av konrad-sotare
Läst 914 gånger
Publicerad 2006-12-26 22:45



Bookmark and Share


  harhjärta
oh gosh. alltså du tror kanske inte det, men du är så jävla bra.
& det säger jag faktiskt inte bara i egenskap av Storasyster.

sista raden gör hela dikten. den är UNDERBAR. jag vill helt enkelt äta upp den. herregud. jag läser om den igen igen igen & den är baaaaaaah gosh gosh. jag ska ta & samla mig lite. jag bugar & tar av hatten.
dock ska "musikfiler" va utan särskrivning, särskrivning = poetry killer.

men liksom mama mia. dra mig baklänges. du har börjat gro, där i poesirabatten. ok det där va fult uttryckt. men du fattar principen. love love <3
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

konrad-sotare