Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten blev jag ganska stolt över faktiskt... hehe


en blöt ros i min famn

Tankar om frihet svindlar i luften
Om du inte luktade kanel
så hade
så hade
allt kunnat gå vägen

Frihetstankar i badkaret
bubblorna etsar sig fast i mitt huvud
som små knivar i min hjärna

fastän du
köpte det
du log, du log brett
jag misstänkte mord
men du

det var det också




Fri vers av konrad-sotare
Läst 503 gånger
Publicerad 2007-02-10 19:00



Bookmark and Share


    Fantasioffer
Jag gillade dikten, den bar på magi. Mycket speciella metaforer!
2007-06-27

  harhjärta
hey, jag håller med elin!
den är jättebra. det enda jag inte gillar riktigt är titeln. den är ful :)

gillar små detaljer som till exempel upprepningen i första styclet
\"så hade
så hade\"
jättesnyggt, det är en fin rytm genom hela dikten.

du börjar utveckla en egen skrivarstil, känns det som. det är jättebra ju!
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

konrad-sotare