Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såhär känner men sig när man är trött, sviken och allmänt suckig. ehm..ja försök å förstå


suck, pust å stön innuti molnens fluffighet

dina andetag borde ha hörts nu
suck
men tåget ramlade ner
från rälsen

stackars alla där
tänker mycket på den förlorade
ungdomskärleken

om du bara hade förstått

så hade jag inte varit här och nu
just

nu




Fri vers av konrad-sotare
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-02-07 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konrad-sotare