Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland moln

tänk om vi hade varit mellan molnen
du hade fått så fin solbränna för där är solen så nära

ju...
eller?

men kolla! där på ett moln
är det inte??

jo men det är det, det är Tomas DiLeva

JA, nuhar jag ju fått det bekräftat.

Jag har alltid vetat att det är han som är vår...

...GUD




Fri vers av konrad-sotare
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-12-29 08:39



Bookmark and Share


  harhjärta
hahaha.

skönt flum.

& givetvis, det är tomas som är gud. mihi.
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

konrad-sotare