Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om det goda


Såg hur jag missade
en ängel i regnkläder
som sprungit om mig
i millängder

minns hur jag
släppte hennes hand
när hon skulle rädda
världen

och jag var upptagen
med att hålla min näsa
ovanför ytan, om och om igen

medan hon trodde att
stillheten i mig var en borg
varifrån frälsningssoldater
kunde sändas

ut i den värld som
skulle räddas




Fri vers av Rachel Roth
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-12-28 16:11



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en ängel i regnkläder, vilken fin bild.
2006-12-30

  rebecca d VIP
en tung sorgsen ton i dikten, svåra sanningar...utan cynism....
2006-12-29

  Åsa Gustavsson VIP
upptagen med att hålla näsan över vattenytan
läser jag och känner
hjärtat stramas åt
av en liten fin sorg
stark dikt
2006-12-28

  Nina V A
Ibland så lutar man sin tro mot svag grund med alldeles för stark tilltro på sina drömmar, mjuk och skön läsning som berör, tack!
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth