Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...den 27:de december...


Dödens december

Vilken dag, den 27:de december...
The day I\'ll always remember...

Dagen då vargen faktiskt kom.

I ett slugt bakhåll anföll dom.

Trodde jag visste att vargen mot mig smög...
Visst hade jag rätt, men ännu en på oss flög...

Ett samtal som vi inte väntat.

Du hade dig återhämtat?

Nu har vi två som vi ska ner i jorden...
Vad ska jag säga, jag saknar orden...

Varför just den 27:de december?

Andra gången på dödens december...

Jag fortsätter andas, konstigt tom och sinnesklar...
På mitt eget vis vet jag att ni fortfarande finns kvar...




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-12-28 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist