Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(PT = Piteå Tidningen)


PT om hösten

Dagen började med regn.
Jag blev alldeles dyblöt
då jag hämtade tidningen.

Och jag läste om valet,
som hela folket förlorade,
om stölder och mord,
förskingring och rån.
En miljonär från igår
gör konkurs denna dag.

Lägger bladet åt sidan
och ser solens strålar
skimra mellan molnen,
lysa upp höstlandskapet
med all dess färgprakt.

Med ens känns det bra.
Jag glömmer vad jag läste.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-12-29 10:07



Bookmark and Share


  Albert
blir leende
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus