Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Slut

Sol och måne
natt och dag
hör mitt hjärta
andetag

ifrån hav och strand
och brus
årets minnen
fyll mitt hus




Fri vers av AektaBlond
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-12-30 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond