Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AektaBlonds paroll

Underbart är kort-kort




Fri vers av AektaBlond
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-12-29 14:30



Bookmark and Share


  W.Riter
Fast det kan ju vara långt-långt och kort-långt och långt-kort också.
2007-01-05

  Steffepeffe
Kan bara hålla med, vännen... :-)
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond