Jag vill tacka G. för samtycket.
Samt Jessica för råd som "smeker ömt min ögonvrå"." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill tacka G. för samtycket.
Samt Jessica för råd som "smeker ömt min ögonvrå".



Den långa väntan

 

Ännu går du balansgång på min öde trottoar
passerar andlös förbi, din takt trofast och klar

Tror mig skymta dig när du rundar hörnet nära inpå
ack din förtrollande siluett smeker ömt min ögonvrå

Likväl som i min fantasi, leder spåret in i ovisshet
där våra tysta möten ger oss tillfällig samvetslöshet

Längtar ivrigt den dag då du ej längre opponerar
då vi tu på min trottoar kärleksfullt promenerar

 




Fri vers av Jer
Läst 1115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-12-30 13:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Underbar text som flyter fint tack vare de okonstlade rimorden. Toppen, du!
2009-07-07

  Gawain VIP
Gillar särskilt inledande vers, sen flyter det på med känsla. En våg av känsla som krusar sig över sista raden, med tillförsikt. Kanske hopp...
2007-07-02

  ordterroristen
Vackra ord, glad att de publicerades och det tåls också att läggas till; de dras inte alls ned av uddrimmens hämmande effekt, tvärtom. Det stiger till höjder..
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer