Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter längtan


Åter längtan
efter att finna det i dig
som tillsammans med mig
vill slänga sig utför livets stup
och inte blunda
utan med ögonen öppna stort
falla fritt




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 807 gånger
Publicerad 2006-12-29 18:33



Bookmark and Share


    Erika H
det är detta som kallas
livslust
kärlekslust
och
lekfullhet
orädd
inför det som väntar
aldrig veta
men nyfiket söka
Underbart skrivet
helt underbart
erika
2007-01-01

  minette
ja det gäller ju att våga o kasta sig ut i kärleken
2006-12-31

    ej medlem längre
DET HÄR kallar jag en kärleksdikt!!! *ler stort*
Mycket bra!!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist