Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försökte...

Jag försökte ju mitt bästa.
Du ska bara hur mycket jag har försökt.
Men ändå så, så bryr du dig inte.
Kan du inte fatta att jag blir sårad!
Du har ju sett mig gråta,
Kan du inte förstå att jag har känslorna kvar...

Allt vi har gått igenom.
Jag har ju försökt fixa allt, verkligen allt.
Men du fattar ju inte hur mycket du betyder för mig.

Nu när allt hade blivit bra igen
Så var det första du gjorde
att svika mig.

- Gå och bli en strippa
- Nej tyvär jag behöver inte använda mitt utseende till det,
jag kan bättre vet jag.
- Pff, vilket utsende?
- Det du aldrig kommer få...




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-12-29 20:35



Bookmark and Share


    BLUEBERRYSODA
Flickveen har bästa utseendet i världen<3
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx