Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling.

Hur ska jag förklara detta.
kunna beskriva mina känslor med bara ord.
kunna beskriva dig med en massa olika meningar.
för att verkligen få dig att förstå, hur mycket du betyder för mig.


Ditt sätt att gå på , sättet du lixom rör dig fram på. du går lite roligt , lite så där anorlunda. men vad gör det ? jag tycker ju om det. Du får röra dig precis hur du vill , bara du rör dig runt mig.

eller ditt sätt att prata. ibland är det nästan som om du vore 30 bast.
du pratar så vuxet i bland , och jag står framför dig som världens största frågetecken och du bara skrattar. men det gör inget , för då vet jag att du är glad. prata hur konstigt du vill , bara du skrattar efter det sen.

ditt sätt att klaga på saker och ting när du är sur. det kan va på den minsta lilla sak , bara du får klaga så är du nöjd. du är riktigt söt när du är sur. men ibland skrämande, men du märker på mig , ser att jag blir lite rädd. så du ser på mig , säger förlåt och att du inte är sur på mig. sen pussar du mig kramar om mig tills jag säger att det är okej, att jag förstår. och det gör jag också, älskling jag är inte rädd för dig jag vill bara känna dom där kramarna och pussarna som du ger. det gör inget om du är sur , bara dina pussar och kramar är mina , bara mina.

din närhet är allt jag behöver, har jag din närhet har jag allt. det är som om inget i hela världen kan skada mig när du finns där. älskling , bara du finns hos mig är jag lycklig! lämna mig aldrig , aldrig jag behlöver dig.




Fri vers av Johansson_
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-29 21:48



Bookmark and Share


  Marielle
Så otroligt bra Älskling , <3
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Johansson_