Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har aldrig känt mig så tom av känslor. så mycket du sårat, så vet jag nu att det aldrig skulle vart du.


ingen behöver få veta,

\'\'ingen behöver veta\'\'
sa vi,

innan vi gjorde det.

\'\'ingen behöver få veta\'\'
var vårt citat,

men jag trivs inte med tanken
av det vi gjorde, och jag kan
inte säga att jag glädjs utav den

kanske hade jag gjort det förut..

men i den stunden kände jag ingenting,
jag gillar inte dig. alla känslor har svalnat,
det finns inget kvar av det som brukade vara vi
dom speciella kallade vi oss, men egentligen finns det
inget speciellt med oss och har aldrig funnits.

för vi har aldrig varit något..

\'\'ingen behöver veta\'\'
sa vi,

\'\'ingen kommer få veta\'\'
för jag tänker aldrig berätta
hur du kom, stanna kvar och hur du lämna mitt hjärta.




Fri vers av Johansson_
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson_