Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har jag tillåtelse att älska dig ?

får jag se på dig när solnedgången dalar ner?

till det tysta svala

får jag le mot dig?
i sommar skala

får jag älska dig till sista andetag?





...precis som jag gör varjedag.




Fri vers av Johansson_
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-05-19 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson_