Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

\'\'jag saknar dig\'\'
sa du med blicken i dina tårögda ögon
medans du tog tag i min hand.

och paret på andra sidan såg,
såg att vi saknade varan
och dom hoppades nog
att vi en dag igen skulle hitta
tillbaks. för dom vet hur riven man är
utan sin kärlek.









Fri vers av Johansson_
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-05-12 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson_