Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag&minbästavän

vi vandrar längs gatans torg,
jag och min bästa vän.
berusade glider vi med stil
igenom natten.

och vi är gladare än någonsin.

men det var inte alkoholen som fick
oss glada , utan känslan av vänskap
som gjorde oss till kungar.

natten var vår, och inget skulle få stoppa den
inte ens du, inte nu.
du kan inte komma emellan trogen vänskap.




Fri vers av Johansson_
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-04-09 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson_