Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjäle


längst in
bakom gnissligt klagande
längst ned
under allt behagande
bakom
lagom avståndstagande

finner du
min skuggas svalka




Fri vers av Maud Li
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-12-30 02:43



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Din tjäle känns bekant och det sätt du beskriver den på, berör mig
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li