Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han kallar mej vildblomma

 

 

ni krångliga

måste söka de enklare

för att orka leva

 

de som kanske har djupet

men undviker

att snubbla på rötterna

 

och alla är så perfekta

som de någonsin kan bli

på att vara just sej

 

 sätt upp tydliga mål nu

 för det nya

 

- diciplin för ditt vilda inre!

 

och jag har en enkel man

som talar till mej

 - han kallar mej vildblomma

 




Fri vers av sol
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 09:34



Bookmark and Share


    Camillaa
Fantastiskt bra!
en klockren text helt enkelt!

/ C
2006-12-30

  Anders P VIP
Det känns lite som du har för mycket på hjärtat för att det ska få plats i en dikt.
2006-12-30

  figurett
Bra! men, själv hade jag stannat vid meningen, på att vara just sig! Men, då hade ju själva titeln, i sig försvunnit ur texten.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol