Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett grått

täcke
drar förbi
tallen
kastar kottar
på västanvind
snöänglar
ser flingor
i fritt fall
upphör
att gråta
somnar om
under
ett vitt
täcke




Fri vers av AektaBlond
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-12-30 13:48



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tycker om din mysiga beskrivning**
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond