Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi en drömmare i oss


Río Grande


Du är vacker ikväll
ja, helt magisk

så lägg dig
i min famn
så ska vi segla
till Río Grande,
där vinet aldrig tar slut
& där stranden alltid är vit

darling,

där kan vi sitta
på en brygga
i hamnen
& kasta näckrosblad i vattnet
& lyssna på dom gamla fiskarna
& deras historier

där kan vi somna
tätt,
under en ek
& aldrig mer vakna

dansa på en bro
barfota,
under stjärnorna
& känna livet i blodet

för,
du är det bästa
som hänt den här världen, baby

så lägg dig,
i min famn
& låt oss segla till Río Grande




Övriga genrer av Rozhan
Läst 947 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 16:00



Bookmark and Share


  Robert W
\"för,
du är det bästa
som hänt den här världen, baby\"

du är en jävel, och det inser jag desto mer jag läser. jävligt bra. shine on, ja jävlar. good shit.
2007-05-10

  mysanpysan
åh du e så poetiskt av dig
*ler*
2007-01-25

  Agnes
mmmm... ännu en glödande text! Jag njuter av varje stavelse, varje ord! Såååå glad över att jag funnit dina texter! Jag ska fortsätta tipsa mina skrivarvänner.... ;o)))
2007-01-12

  Albert
vad heter din mamma egentligen?
undrar om inte jag känner henne
du bär ju på mina ord

(skojar)
fast... visst var hon från Jönköping?
och hon måste väl va i femtioårsåldern...
hmmm

eller hur går det till att man bär på samma ord, bilder,
2007-01-12

  Nanno
ohh så vackert..
jag drömmer bort i dina ord..
Helt underbart
En favorit..
Kramar
2007-01-07

  Skosnöret
Bokmärkt!

Aj! Romantikern i mig blir knäsvag för sådan här lyrik. Det är ju för fan magi! Dina ord bara rycker mig med och jag vill verkligen kliva in i din värld och leva där för alltid. Shit!

Skriv en bok och jag köper den första!
2007-01-07

    Ti-elina
Vad du lyckas förmedla en sådan härlig kärlek, som får mig att bli lycklig.
Det var vackert!
2007-01-05

  Le-a
Jag seglar gärna med dig till Río Grande ;D
nejmen, toppen bra skrivet, verkligen! :)
2007-01-02

    ej medlem längre
Underbart !! Magiskt !!
"& känna livet i blodet" Det gillade jag :)
Shit denna gillade jag mycket, ska bli på favoriter ;)
2007-01-02

  Manal
vilkennresa du tog med oss på !
vackert skrivet,
2006-12-31

  Nattiz
Mmm.. Mystext! *bara njuter*
2006-12-30

  Lilla_Lala
Du vet att jag också drömmer och den här gillar jag!
2006-12-30

  Nina V A
Rio Grande blir onekligen grande lockande drömmar i dina ord, härligt!
2006-12-30

    Lindizz
Varmt, rofyllt och vackert...underbart att läsa din text..
2006-12-30

  Annika Gustafsson
varmt och vackert.****
2006-12-30

  Sanningsägaren VIP
rofylld, nästan som en bön
kärleksfull
så vackert
Tack
Åsa
2006-12-30

    Dobbie
Ännu ett mästerverk!
Jag drömmde mig bort i dina ord och vilken magi du förmedlar!
Riktigt bedårande vacker, bra jobbat!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan