Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetens pris

Kärleken är ett mysterium
Något okänt som ändå är känt,
djupt men ändå så ytligt

Kärleken är öppen
men ändå
privat

En helhet som är delad
Någonting starkt,
men ack så sårbart

Ömhet med smärta
Trohet med passion

Kärlek är vad man gör den till

Ty kärleken är allt
som betyder något




Fri vers av Mats L.
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-01-11 12:11



Bookmark and Share


    Camapani
Härligt!
2005-01-13

  Rachel Roth
tycker att du fångade det så fint i den här texten...
2005-01-13

  purpleangel
... helt enkelt underbar text...
2005-01-11

  Markattan
...vad vore vi utan kärlek i alla dess former? Bra skrivet!!!
2005-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.