Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotriktigt

ty varje given dag
skall växa

om än världen rämnar
och tankar uteblir

än talar
mina steg




Fri vers av AektaBlond
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-01-01 20:24



Bookmark and Share


  ordterroristen
Det här var något det :) ME like,
vackert, poetiskt, djupt men
ändå vid ytan av poetdjupen
-kanske över ytan och på väg
upp mot molnen?
*ler*


/osse.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond