Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strategier

tillräckligt naiv
för att vara lycklig

resten bryr jag mig inte om




Fri vers av AektaBlond
Läst 2240 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-01-01 15:23



Bookmark and Share


  Talema
Jag känner igen mig och jag gillar det ;)
2007-01-19

  ordterroristen
Det kan vara bra att vara vis men jag är hellre lycklig än vis här i livet och det tycker jag du skrev om väldigt vackert! Naivt framställt precis som huvudbudskapet är, fast innerst inne tror jag inte alls att det är naivt -tvärtom - jag tror det är sann visdom.


/osse.
2007-01-03

  Freya
Nej,nu försvann alla rod sådär igen,
som det brukar bli ibland när jag
läser något jättebra.

2007-01-03

  Tav
alltså hur bra som helst!
2007-01-03

    RivQah
bra!=) *tänk om jag kunde vara så naiv..*
2007-01-03

    inmeddiginålsögatkamel
: )
2007-01-02

  frig
så där ska det vara. snyggt!
2007-01-02

  nettizen
Och det kommer du långt med så fortsätt med det. Låter som en bra livs-strategi. Suveränt!
2007-01-02

  Lilla My* VIP
;))Mycket bra*fortsätt med det!!
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond