Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
runt nyslaget


Andas Nytt

Det är värt att fira

allt nytt

 

Varje sekund människan andas

Inse de stordåd du som gud kan uträtta

var dag då dina fötter nuddar golvet

 

Smäll färgglad konfetti över dimtung sky

och fira att du lever

 

 

Du lever




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-01-01 14:50



Bookmark and Share


  glittertindra
och livet är så värt att levas bra... :) blir glad av den här..
2007-01-15

  Mikael Lövkvist
Härlig påminnelse och uppmaning om det uppenbara som vi absurdt nog ibland på något vis lyckas glömma eller ta för givet. Tack!
2007-01-01

  Söder
Det ska vi fira. Så läckra ord...
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson