Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En succubus


En succubus
rider mig
under full
måne
olidligt sakta
vildsint fort

under naken
måne
rids jag vilt
fastbunden
i min extas
av en succubus

skrattandes
ylandes
vrålandes
biter hon
axlar
hals
läppar
av vild åtrå

och när jag exploderar
utlöses
försvinner bort
in i henne
skattar hon gällt högt
och samlar
min sats
i hennes skötes
fuktiga
fröpåse

innan hon åter
biter mig
i axeln
och med strålar av varmt ljus
återvändande
till hennes hjärtas ögon
börjar gråta
sig tom
på allt
som var
tårar av rädsla
tårar av hat
tårar av längtan
och sorg

innan vild
hon flyger vidare
in i månen
med orakade ben
vilt slängande hår
och ett djuriskt leende
på läpparna

medans jag
mjukt nedsjunken i mossan
leende
djupt stirrande in i månen
lämnas att dö
som ett tömt
och lyckligt
offer

till gudinnan






Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 913 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-01 18:01



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
wow, är det enda ord jag lyckas bringa fram, så j-a bra!
2007-11-26

  Björn Donobauer
Vill nog gärna mena att denna succubus avsatt märken här och var. Mycket bra tempo och en del överraskande svängningar, kryddpaket i malströmmen. Ack vilda tider!
2007-01-15

  Gawain
Hjärtat rusar i farlig takt när jag läser... Absolut underbar dikt! Efterlämnar en ljuvlig eftersmak som aldrig kommer försvinna. Den här blir klart en av favoriterna i min bokmärkessamling! *suck*
2007-01-03

    HiFi
sankte mikael
fick besök

apres coitus omni animalis tristeste est!
2007-01-02

  frostyran
Fint skrivet om... fullkomlig tillfredsställelse!
2007-01-02

  Söder
Härligt... Riktigt bra skrivet.
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist