Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

definition

En definition.
Ett antagande.
En tro om att det är på ett visst sätt.




Fri vers av elina.w
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-03-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elina.w
elina.w