Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara en blomma


Blommor som säger allt.

Blommor som dansar, dansade.

Blommor som är lyckliga, var lyckliga.

Blommor som tror på hopp, trodde på hopp.

Blommor som alltid talar sanning, alltid talade sanning.




Fri vers av elina.w
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-04-30 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elina.w
elina.w