Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom

Om jag inte blickar tillbaka på det förflutna
kan jag inte se hur mycket jag saknar.
Om mitt huvud vaknar
blir det förevigt grått
och mitt öga förgäves vått.
Det känns ändå som en ära
att en bakrund med dig bära.
Jag tycker om dig ännu mera
men vill inte min känsla dela med flera.
Nej, detta blir min hemlighet
Min inre barnslighet.




Fri vers av elina.w
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 20:13



Bookmark and Share


  Densen VIP
:))
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

elina.w
elina.w