Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig


Tillåt mig att gråta över mitt liv.
Tillåt mig också att längta efter frihet.
Låt mitt tålamod trolla bort min instängdhet.
Låt mig få känna frihet.
Tillåt mig att sukta efter känslan.
Tillåt mig att leva.




Fri vers av elina.w
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-04-02 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elina.w
elina.w