Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla


Vilsenhet växer över väggarna
Kylan är ovanligt kall
Idag

Jag skruvar upp musiken
På högsta volym
Förlorar mig i den
Eftersom jag inte vågar skrika så högt
Som jag skulle vilja

Det är inte det att jag inte är omtyckt
Inte alls
Egentligen är det så att för många tycker om mig
Mer än jag förtjänar

Det är bara det att…

Ja, vad är det?


(Och vilsenheten bara växer)


Jag vet ju inte själv var de här tårarna kommer ifrån
Vet inte själv varför jag gråter
Eller var mina känslor tagit vägen

Kan det vara så att jag slår sönder världen omkring mig
Utan någon egentlig anledning?

Jag vet ju vad jag känner
Och det gör ont
Men varför?

(Och vilsenheten fortsätter att växa)




Fri vers av Lithia
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-01-01 19:54



Bookmark and Share


  Marreb
Nån sa till mig en gång; "you´d better start loving yourself". Jag skickar det vidare.. du är värd kärlek, även din egen, kärlek kan man i alla fall inte förtjäna. Undanhåll dig inte kärleken till dig själv. Men jag vet.. det är svårt. Bra fångat i dikten - som vanligt..
2007-01-03

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbar bild och texten är så verklig och stark, så ootroligt bra skrivet!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia