Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdomen

Jaha, vad är det för fel på den här patienten?
Förhöjd temperatur, svettningar
Jag ska ta några prover
Hmmmm, toxiner i utandningsluften, i hudet, i blodet

Jaha, precis som jag trodde
En speciell sorts bakterie har blivit väldig aggresiv
Den har tagit sig in i huden
till och med under din hud
suger ut dina näringsämnen
släpper sin giftiga avföring överallt
och har utrotat många nyttiga bakterier

Men var inte orolig
Bakterien kommer att förgifta sin livsmiljö
så att den snart inte kan leva längre
Det kommer att göra ont ett tag
du får mer svettningar och feber
din hud blir sårig och varig

Till slut kommer denna bakteriesort
att bli så försvagad av sin egen giftutsöndring
att den försvinner
De få som eventuellt överlever
kommer inte att kunna skada dig
Så du kommer att klara dig bra Moder Jord




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 487 gånger
Publicerad 2007-01-01 21:41



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Mycket bra tankeställare och kanske tyvärr inte så overklig som man skulle kunna tro,lämnar något att fundera på.stort och mäktigt.
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp