Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan

Jag har en längtan
en ängslig längtan
det pirrar och darrar
i min kropp

gråten trängs i stupen
kommer ur fladdrande vingslag
bubblar från magen
vibrerar i strupen tills tårarna tränger fram

min längtan
min önskan
vari bottnar den
varifrån kommer den








Fri vers av Nära
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-01-16 18:30



Bookmark and Share


  kolibri
Fin!
/Kolibri
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära