Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna anklar

kall bris smeker parkett

nuddar nakna anklar

öppen dörr låter världen passera inom

 

 




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-01-02 11:00



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Ett fint uppmärksammat ögonblick! Vackert.
2007-01-02

  Söder
nuddar nakna anklar, en sån skön läsning. Bra.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson