Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad för att sedan omarbetas tillbaka. Hursomhelst svårt att sätta ord på sorg.


Och vid din gravsten lämnar jag mitt innersta


De bortsprungna barnens
trasiga själar blöder
de skriker
smärta
när tårar av syra
lämnar köttsår på deras blöta
länge osmekta kinder
och den innerliga
elden
bränner minnen och
känslor
från allt de vill lukta
hålla nära
älska

deras små kippande
livstag
blir
obefintliga

och lidande mödrahjärtan
slår i bröstet
så att huden utanför brister
när de får höra vad de
så intensivt fruktat
de slutar andas
slutar känna
och när de sakta sjunker ihop
har den djupt plågande
sorgen
bedövat dom

för alltid







Fri vers av epelkawka
Läst 542 gånger
Publicerad 2007-01-02 18:33



Bookmark and Share


  Nattis83
Oerhört välskriven med känslor så äkta att man kan vidröra dem. Väldigt bra /Natalie
2007-01-10

  figurett
Bra! Men, jag är ett levande bevis för att det går att komma tillbaka, ur den apati du beskriver, bara tiden räcker till...
2007-01-02

    Sandra Odhage
Känslofull, jättebra skrivet.

//Sandra
2007-01-02

    Camillaa
sÅ känslofyllda stycken, jag blir helt till mig!
kan verkligen relatera till detta!
underbar.

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka