Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annars=annorlunda på nordlig svenska


Konkurs

Allt fler går i konkurs
om det behövs eller ej.
Företag utan resurs
kan ej betala för sej.

Banker som man trott
varit täta och solida,
har på heder och ära snott
och är ej längre likvida.

Finansvalpar dom har fått
millioner på ett kick.
Annars har det alltid gått
då fattig fan till banken gick.

Sen får då skattebetalarna
punga ut och punga ut
till garanti för de höga lönerna
- lurendrejeriet det tar aldrig slut




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-01-02 22:48



Bookmark and Share


    johanni
Precis. Sverige i ett nötskal..
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus