Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min kärlek!

Kom närmare
Låt mig få känna din doft
Höra dina andetag
Smaka dig
Du lockar mig
Kärleksmagi
Jag är en flod som rinner till havet
Du är mitt hav...




Övriga genrer av Mamanooshit
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-03 11:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
amourens flod - flödar passion
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mamanooshit
Mamanooshit