Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom. Sjöresan väntar.



Hissa seglen. Kasta loss
Ay ay Kapten, nu far vi.
Ut i världens oceaner.
Håll hårt. Håll fast
Det blåser storm.
Vågorna går höga.
Se på stjärnorna de blänka.
Havet mörkt och lockande.
I djupet skall vi alla.
Sjung högt. Sjung lågt
Sjung sorg och kärlek.
Hett och formlöst.
Känn min hud.
Den glöder.

Dina läppar.. lämnar spår
Mjuka. Hårda. Kurvor. Dalar.
Min kropp är ett hav. Du får va båt.
Vi leker passion.
Honungskyss. Piratfasoner.
Min tunga smeker dig.
Jag närmar mig riggen.
Du andas i stötande stormseglats.
Jag ska blåsa vind i dina segel.
Låt mig gunga dig rytmiskt på våg efter våg.
Låt mig omsluta dig.
Jag är salt och våt. Smaka mig.
Känn hur jag för dig ut på djupare vatten.
Kom med mig. Släpp alla hämningar.
Låt det vida vattnet bära oss.
Kärleksmagi




Fri vers (Fri form) av Mamanooshit
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 22:24



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vackert och erotiskt.
Gillar verkligen texten.

Ay ay
2014-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
bejsälande havslig saltstänkt magi utav amour et passion

bättre - samt godare - kan inget va
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mamanooshit
Mamanooshit