Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta liv och Hemlighet

Jag söker för att finna. Springer inte för att vinna. Ropar för att höras. Dansar inte för att röras. Skrattar för att värma. Absolut inte för att härma. Kramas för att bli glad. Vill inte vända blad. Honung i din röst. Gråter inte för att finna tröst.

När allting tystnat. Det vi gör och det vi inte. Molnen fastnat i sin himmel. Vinden stannat i sin blåst. Gräset grönskar inte mera. Blomman vissnat sin sista gång. Då ska jag för dig sjunga min ärligaste sång. Den handlar om det där. Som ingen vågar ta på. Det tomma och det trasiga. Blodiga och knasiga. Jag har en röst som väntar. Tålmodig och tyst. Hemligheten i paketet. Pandoras ask som ingen kysst. När tonerna de brister då är allt som varit gömt. En sång som inte tystnar. Ord som inte glöms.




Fri vers (Fri form) av Mamanooshit
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamanooshit
Mamanooshit