Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är mer tankar.. var aldrig menat som poesi eller en dikt eller någonting. Behövde få ur mig känslor, och det slutade så här.


Misslyckat.

Jag letar upp en oanvänd skrivbok
Sätter mig i sängen
Tar upp pennan
Nu ska allting bort
Alla tankar ska försvinna
från mitt huvud
och i stället landa på papperet
som jag sedan ska vika ihop
och gömma undan så
jag inte behöver se det mer

Men det är så svårt
Så svårt att veta,
var jag ska börja?

Ska jag skriva om hur hemskt det känns?
Nej,
det skulle jag aldrig kunna förklara
Ska jag kanske berätta om allt bra som hänt,
så jag minns oss som något fint?
Nej,
det klarar jag aldrig av

Det är så svårt att få ur sig känslor
Så svårt att med ord
beskriva känslor




Övriga genrer av ElinorForsberg
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-01-03 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinorForsberg
ElinorForsberg