Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

Infångad i kärleksdans
tumlar jag runt
Det snurrar
jag blir yr
men ändå så vill jag
dansa lite till




Fri vers av ElinorForsberg
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 11:02



Bookmark and Share


    PTKGH
Jag gillar denna!
Simpel, men väldigt bra.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

ElinorForsberg
ElinorForsberg