Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Solskenet glittrar på träd och sten
jag rör med mina händer över marken
Mossan kittlar under fingrarna
Himmelens ljus sträcker ut sig över parken

Löv från hösten ligger torkade bland barr
jag känner lyckan sprida sig
Det bubblar och sprudlar i hela min kropp
Solen, vilken lycka den ger mig




Fri vers av ElinorForsberg
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-23 23:16



Bookmark and Share


    Al.
Ååh, vad mysig den var! man blir varm i hela kroppen :)
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

ElinorForsberg
ElinorForsberg