Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Det är inte så jävla lätt
att tumla runt i tankar
Tankar man inte ens visste
att man tänkte på
Man kan inte gömma sig någonstans
Vart man än går
Hur långt man än färdas
Så hinner tankarna i fatt

Det är inte alltid lätt
när tankarna fått ett stadigt grepp om dig
Det är svårt att ta sig loss
Hur mycket du än kämpar
skriker,
slåss,
så har tankarna kvar greppet om dig




Fri vers av ElinorForsberg
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinorForsberg
ElinorForsberg